top of page
Yogaweekend Oktober 2021.png

Yogahelg Jegtvolden hotell Inderøy 29.-31.okt

 • All Inclusive

 • 6 yogatimer

 • Første time fredag kl 18.00

 • Utsjekk etter lunch søndag kl: 14.00

 • Åpent nivå

 • Trygt hotell med gode smitteverns-rutiner.

PROGRAM:

Vi samles fredag kl 18 til intro yoga-session Yang Yin Tema: Fokus/Jording/Ro samt kort tanke-oppgave for å sondere det mentale terrenget litt :) (Svadhyaya- selvstudie). Etterpå nyter vi en god middag sammen, og du kan trekke deg tilbake og finne roen når det passer deg.

Lørdag morgen starter morgen-praksis 07.30 Easy Basic dynamisk flyt med tema Beginners Mind -

og mulighets-orientering.

​Vi spiser en god frokost sammen  kl 09.00. 

Så nyter du omgivelsene eller bare slapper av med en god bok fram til lunch time kl 11.00. 

11.00Yin time Tema Recharge Tema: Hvor henter du energi fra?

Hvordan lytte bedre til signalene og balansere ut ubalanser i kroppen? Så spiser vi lunch 12.30 hvorpå du nyter tiden fram til yoga-samling kveld.

Kl 18.00 Play & Flow dynamisk session, tema Recharge.

Hva er dine oppladnings-punkter i tilværelsen, hvordan henter du ny energi. Praksis, lek, prøv og feil asana og meditasjon. ​Deretter middag kl 20.00 og alle står fritt til å tilbringe kvelden som du vil. Kanskje vil du nyte et glass vin etter maten. Erfaringsmessig så blir det tidlig kveld på de fleste. 

​Søndag starter vi med morgen-yoga kl. 07.30 

Mild morgenflyt: Tema Renew, focus - flow.

Hvordan legge den energetiske lista for dagen din? Enkle metoder for å sette og holde en god energi gjennom dagen.​Så frokost kl 09.00. De som reiser langt, velger noen ganger å reise etter denne timen. Men vi har en avslutning på oppholdet med en yang yin session:

kl 11.00, der vi oppsummerer og gjør en tanke-øvelse og meditasjon rundt hvordan vi vil bygge hverdagen vår framover, hva vi dypest sett ønsker oss og hvordan vi dyrker fram mer av dét og mindre av det vi ikke ønsker oss.

Lunch 12.30 og utsjekk etter dette.

PRISER:

Pris pr person i dobbeltrom: 4600,- 

Forskudd på 1800,- betales i forkant. Evt. ekstra drikke som vin til maten eller om noen velger å kjøpe til andre tjenester på hotellet, så betales det med resten av summen ved utsjekk.

Pris pr person i enkeltrom: 5200,- Forskudd på 1800,-betales i forkant. Evt. ekstra drikke som vin til maten eller om noen velger å kjøpe til andre tjenester på hotellet, så betales det med resten av summen ved utsjekk.

Bindende påmelding.

Spørsmål og påmelding sendes på sms til 40524220

Dobbeltrom må bestilles med Navn Adresse og ønske om vegetar eller normal meny for begge personer i én sms.

Enkeltrom bestilles med samme info på sms.

Varmt velkommen til yogahelg på Jegtvolden 

Yogahelg med Saanvi Yoga og Coaching

Vi arrangerer jevnlig yoga-wekends. Følg oss på FB for å få få oppdateringer og info om disse og andre kurs.

" Yogaweekend med Marit anbefales på det varmeste. Helgen var meget godt tilrettelagt med flere yogatimer pr. dag. Hun er en meget dyktig yogainstuktør som forklarer alt på en god og jordnær måte. Øvelser blir godt veiledet, også med inn og utpust. Yogahelg passer for alle, enten man er godt trent eller stiv som en stokk. "

Linda Kristin Vikan

Yogahelg på vakre Øyna Kulturlandskapshotell

Tid til velvære

Saanvi Yoga Inderøy

Velkommen til Yogahelg på Øyna 8.-10. mars

(Åpent nivå)

Varmt velkommen til ny yogahelg, denne gangen på nydelige Inderøy og fantastiske Øyna Kulturlandskapshotell.

 

Vi skal få stress ut av kroppen, bli sterkere, lære pusteteknikker og mentale teknikker. Med 6 assorterte yogatimer fra innsjekk til utsjekk, gjør vi et dypdykk i hva yogaen kan gjøre for oss fysisk, energetisk og mentalt. Timene er balanserte så du får ladet opp med yin og avspenning, jobbet gjennom kroppen i myk flyt og også testa deg litt fysisk. For yoga kan være både fysisk krevende og veldig mykt, det skal jo brukes etter våre behov,- som alltid vil være i endring med hva vi ellers opplever og står i i livet.

 

Denne helga settes sammen for at du skal kunne fylle på med ny kraft, energi og inspirasjon til å bruke yogaens teknikker videre i hverdagen. Vi har åpent nivå, så alle er velkommen, og vi tilpasser etter nivå.

Vi møtes med åpent sinn, uten prestasjons-fokus og skaper positiv tilstedeværelse gjennom egen observasjon, masse deilig yoga-praksis og innslag av mentale øvelser for å få deg dit du ønsker å være mentalt, fysisk og energetisk.

Tema for helga er en lett introduksjon til "The eight limbs of yoga", som forklarer litt av yogaens funksjoner og muligheter for dagens mennesker. Yoga-systemet har eksistert i flere tusen år, og har verktøy som fortsatt er aktuelle og kan hjelpe oss både fysisk og mentalt.

 

Hva skjer fra innsjekk til utsjekk?

 

FREDAG

18.00 

Vi møtes til en myk yang yin flyt og avspenning , hvor vi hilser hverandre velkommen, sjekker inn med oss selv og inn i gruppedynamikken uten å måtte legge ut om hvem vi er osv. Kort introduksjon til Yamas, de sosiale veilederne som hjelper oss å skape bedre liv. Påkobling og etablering av tilstedeværelse sammen i gruppa, før vi nyter en middag sammen.

 

20.00

Vi spiser middag sammen og blir kjent uformelt og avslappet i restauranten. De fleste tar tidlig kveld for en god natt søvn og god hvile, den som vil nyter et glass vin til maten, vi koser oss sammen eller på rommene som det passer hver og en deltaker (Neste time starter  07.30).

 

LØRDAG

 

07.30

Easy Basic morgenflyt og intensjon/energisetting for dagen. Hva sier vi til oss selv om morgenen, og hvordan påvirker det oss gjennom dagen? Kort intro til Niamas (personlige veiledere i yogasystemet)

 

09.00

Felles frokost.

 

11.00

Yoga og selvstudie workshop, Yin yoga/restorative og innsjekk.

Hvor bevisst er du på hva du tar inn i hverdagen?

Intro til og øvelse i pratyahara (sansetilbaketrekking), pusteteknikk og yin/restorativ. 

Vi lander nervesystemet for god flyt resten av dagen.

 

13.00

Felles lunch 

14.00 - 18.00

Fri til å nyte tid i naturen, lese en god bok eller være litt sosial, du gjør akkurat det du trenger fram til kvelds-yogaen. Om været tillater det, setter vi opp liten tur ned til vannet for litt isbading for den som vil prøve det.

 

18.00 - 19.30

Play & Flow yoga, lekestue for voksne med 30 min avspenning, selvaksept-øvelse og guidet meditasjon "Sanctuary". Vi utfordrer oss selv til å prøve mer utfordrende asana (yogastillinger) i lek og helt uten prestasjon, for å bygge flyt og inspirasjon i prosessene vi har satt i gang gjennom helga.  

 

20.00 

Felles middag

 

SØNDAG

 

07.30

Myk morgenfly med ansiktsyga, intensjonsetting og takknemlighetspraksis. Pranayama og kort meditasjon.

 

09.00 

Felles frokost

 

11.00- 12.00 

Avsluttende session, med yang yin flyt og visualisering/meditasjon  for videre praksis og indre arbeid mot dine mål når du kommer hjem fra yogahelga.

 

13.00 Avskjeds-lunch

 

Avreise når det passer hver og én.

 

Priser:

Dette er en all inclusive helg, så overnatting, mat inngang til yogatimene inngår i prisen. Ekstra drikke og evt. andre tjenester fra hotellet kommer i tillegg. 

Deltakerne får tilgang til Yoga På Nett fra Saanvi Yoga og Coaching til halv pris i 2 måneder om du lager abonnement (uten binding) første uka etter yogahelga. Dette er et bonus-tilbud for deg som deltar, så du  skal få mulighet til å komme godt i gang med hjemme-praksis og gode rutiner om du ønsker det.

Obs: har bindende påmelding til disse arrangementene, da det løper kostnader med å  tilrettelegge til helga, men du kan selvfølgelig avbestille ved sykdom, (med lege-erklæring) Forskudd refunderes ikke.

 

Pris per person i dobbeltrom: 5200,- 

(når du booker sammen med en reisevenn) :

Du betaler 1250,- i forkant og 3950,-

ved utsjekk (pluss evt drikke andre tjenester eller varer fra hotellet).

Om du ønsker enkeltrom: 6400,-

Du betaler 1250,- i forkant og 5150,-

ved utsjekk (pluss evt drikke andre tjenester eller varer fra hotellet).

Les mer om hotellet her:

Øyna Kulturlandskapshotell

Varmt velkommen til yogahelg!

Hei!

 

Jeg heter Marit Sommervold og er din yogalærer og coach for helga.

 

Med fokus på glede og flyt uavhengig av nivå, legges undervisningen alltid opp for at alle deltakerne skal oppleve god praksis og metoder for å bygge eget velvære både fysisk og mentalt. Yogapraksisen er mye mer enn bare fysiske øvelser, det er et større system laget for at vi skal ha bedre liv, og dette legges det vekt på å gjøre både lettforståelig og tilgjengelig uansett førkunnskaper.

Jeg har utdanning innen anatomi, fysiologi og patologi, psykologi, personlig lederskap og selvledelse, og har NLP master practitioner sertifisering i tillegg til yoga-utdannelsen. Målet er å skape helhetlig formidling rundt hvordan vi kan påvirke egen tilstand både fysisk og mentalt, og særlig kropp-sinn sammenhengen og dens potensiale, er et fokus i all min undervisningen. 

Yoga skal være lett og gøy, og noen ganger utfordrende, fordi vi må ha noe å strekke oss mot. Men vi bygger takknemlighet og tilfredshet rundt det vi har og mestrer, og lærer oss å legge bort egoet, så ikke typiske begrensede overbevisninger som  "jeg burde være bedre til dette", bare kan reise åt skogen.

 

Ja til positive eksistens-opplevelser, og gøy med mestring, men her måles ingen på prestasjon. 

Så bli med og gjør et innsjekk for både kropp og sinn, og gi deg selv tid til både å lære og bare være.

Varmt velkommen til yogahelg.

Shine bright!

Marit Deepa Saanvi Sommervold

Tidligere Yogaweekends:

2.jpg

Yogahelg Valberg Slektsgård Frosta 25.-27.juni 

Valberg Slektsgård Frosta

Begrensede plasser

 • 6 yogatimer

 • Måltider inkludert

 • Passer nybegynnere

 • Passer litt øvet

 • Overnatting inkludert

Pris pr pers i dobbeltrom:

4340,-

Enkeltromst-illegg:

300,- pr natt

Ta kontakt på sms til 40524220 for spørsmål eller påmelding

59022887_2171058883147543_82511948764613

Bilde fra yogaweekend  2018

Valberg slektsgård.jpg

Program:

Fredag

Første time 18.00- 19.30

Middag kl 20.00

Lørdag:

Myk morgen-yoga 07.30

Frokost kl 09.00

Yang Yin Yoga kl 11.00

Lunch 12.30

Fritid, tur til Tautra eller hvile

18.00 - 19.00

Yoga for kraft og jording

20.00 felles middag

Søndag

07.30 - 08.30

Easy Flow

Frokost kl 09.00

Yoga 11.00 -12.00 - Twist og intensjon

Takknemlighet og fokus.

Lunch kl 13.00 - Utsjekk

Begrensede plasser for å opprettholde smittevern.

Bindende påmelding.

1540,- betales i forskudd for å sikre plassen, resten ved utsjekk.

Varmt velkommen

10446055_1386935114893261_27115413160500
Slapp av.
Det er nok stress til alle...

Yogahelg på Selbusjøen hotell og gjestegård

3999,- Per person i dobbeltrom- Påmelding og spørsmål send SMS til 40524220

 • All Inclusive

 • 6 yogatimer

 • Første time fredag kl 18.00

 • Utsjekk etter lunch søndag kl: 14.00

 • Enkeltrom med tillegg 325,- pr dag

 • Åpent nivå

 • Max 19 deltakere (maks 20 i rommet)

 • Trygt hotell med gode smitteverns-rutiner.

Vi samles fredag kl 18 til intro yoga-session. Etterpå nyter vi en god middag sammen, og du kan trekke deg tilbake og finne roen når det passer deg. Lørdag morgen starter morgen-praksis 07.30. Vi spiser frokost kl 09.00. Så nyter du omgivelsene eller bare slapper av med en god bok fram til lunch time kl 11.00. Her har vi en yin time, for at kroppen skal få hente seg inn. Så spiser vi lunch 12.30 hvorpå du nyter tiden fram til yoga-samling 18.00 igjen. Deretter middag kl 20.00 og alle står fritt til å tilbringe kvelden som du vil. Kanskje vil du nyte et glass vin etter maten. Erfaringsmessig så blir det tidlig kveld på de fleste. Søndag starter vi med morgen-yoga kl. 07.30 og frokost kl 09.00. De som reiser langt, velger noen ganger å reise etter denne timen. Men vi har en avslutning på oppholdet med en yang yin session 

kl 11.00 med påfølgende lunch 12.30 og utsjekk etter dette.

Yoga og Avslapning i vakre omgivelser.

Bli med på 6 balanserte yoga sessions i forskjellig form. Dynamisk praksis, milde timer og ren avspenning. 

Du må regne med å jobbe litt gjennom helga, men alt kan tilpasses etter behov.

Mellom timene kan du nyte omgivelsene, god mat, godt selskap eller trekke deg tilbake med en god bok og en kopp te.

Vi spiser sammen. alle får vegetarmat før yoga-timene er over. Til kvelds velger du hovedrett selv. 

Drikke kommer i tillegg til all inclusive prisen.

Påfyll for kropp og sjel med intensiv all inclusive Yogahelg.

Påmelding og spørsmål sendes på sms til 40524220.

Hjertelig  velkommen.

Marit Deepa Saanvi Sommervold

Yogaweekend Oktober 2021.png

Yogahelg Jegtvolden hotell Inderøy 29.-31.okt

PRISER:

Pris pr person i dobbeltrom: 4600,- 

Forskudd på 1800,- betales i forkant. Evt. ekstra drikke som vin til maten eller om noen velger å kjøpe til andre tjenester på hotellet, så betales det med resten av summen ved utsjekk.

Pris pr person i enkeltrom: 5200,- Forskudd på 1800,-betales i forkant. Evt. ekstra drikke som vin til maten eller om noen velger å kjøpe til andre tjenester på hotellet, så betales det med resten av summen ved utsjekk.

Bindende påmelding.

Spørsmål og påmelding sendes på sms til 40524220

Dobbeltrom må bestilles med Navn Adresse og ønske om vegetar eller normal meny for begge personer i én sms.

Enkeltrom bestilles med samme info på sms.

Varmt velkommen til yogahelg på Jegtvolden 

 • All Inclusive

 • 6 yogatimer

 • Første time fredag kl 18.00

 • Utsjekk etter lunch søndag kl: 14.00

 • Åpent nivå

 • Trygt hotell med gode smitteverns-rutiner.

PROGRAM:

Vi samles fredag kl 18 til intro yoga-session Yang Yin Tema: Fokus/Jording/Ro samt kort tanke-oppgave for å sondere det mentale terrenget litt :) (Svadhyaya- selvstudie). Etterpå nyter vi en god middag sammen, og du kan trekke deg tilbake og finne roen når det passer deg.

 

Lørdag morgen starter morgen-praksis 07.30 Easy Basic dynamisk flyt med tema Beginners Mind - og mulighets-orientering.

​Vi spiser en god frokost sammen  kl 09.00. 

Så nyter du omgivelsene eller bare slapper av med en god bok fram til lunch time kl 11.00. 

 

11.00 Yin time Tema Recharge Tema: Hvor henter du energi fra?

Hvordan lytte bedre til signalene og balansere ut ubalanser i kroppen? Så spiser vi lunch 12.30 hvorpå du nyter tiden fram til yoga-samling kveld.

Kl 18.00 Play & Flow dynamisk session, tema Recharge.

Hva er dine oppladnings-punkter i tilværelsen, hvordan henter du ny energi. Praksis, lek, prøv og feil asana og meditasjon. ​Deretter middag kl 20.00 og alle står fritt til å tilbringe kvelden som du vil. Kanskje vil du nyte et glass vin etter maten. Erfaringsmessig så blir det tidlig kveld på de fleste. 

 

​Søndag starter vi med morgen-yoga kl. 07.30 

Mild morgenflyt: Tema Renew, focus - flow.

Hvordan legge den energetiske lista for dagen din? Enkle metoder for å sette og holde en god energi gjennom dagen.​Så frokost kl 09.00. De som reiser langt, velger noen ganger å reise etter denne timen. Men vi har en avslutning på oppholdet med en yang yin session:

kl 11.00, der vi oppsummerer og gjør en tanke-øvelse og meditasjon rundt hvordan vi vil bygge hverdagen vår framover, hva vi dypest sett ønsker oss og hvordan vi dyrker fram mer av dét og mindre av det vi ikke ønsker oss.

Lunch 12.30 og utsjekk etter dette.

2.jpg

Yogahelg Valberg Slektsgård Frosta 25.-27.juni 

Valberg Slektsgård Frosta

Begrensede plasser

 • 6 yogatimer

 • Måltider inkludert

 • Passer nybegynnere

 • Passer litt øvet

 • Overnatting inkludert

Pris pr pers i dobbeltrom:

4340,-

Enkeltromst-illegg:

300,- pr natt

Ta kontakt på sms til 40524220 for spørsmål eller påmelding

59022887_2171058883147543_82511948764613

Bilde fra yogaweekend  2018

Program:

Fredag

Første time 18.00- 19.30

Middag kl 20.00

 

Lørdag:

Myk morgen-yoga 07.30

Frokost kl 09.00

Yang Yin Yoga kl 11.00

Lunch 12.30

Fritid, tur til Tautra eller hvile

18.00 - 19.00

Yoga for kraft og jording

20.00 felles middag

Søndag

07.30 - 08.30

Easy Flow

Frokost kl 09.00

Yoga 11.00 -12.00 - Twist og intensjon

Takknemlighet og fokus.

Lunch kl 13.00 - Utsjekk

Begrensede plasser for å opprettholde smittevern.

Bindende påmelding.

1540,- betales i forskudd for å sikre plassen, resten ved utsjekk.

10446055_1386935114893261_27115413160500

Yogahelg på Selbusjøen hotell og gjestegård

3999,- Per person i dobbeltrom- Påmelding og spørsmål send SMS til 40524220

 • All Inclusive

 • 6 yogatimer

 • Første time fredag kl 18.00

 • Utsjekk etter lunch søndag kl: 14.00

 • Enkeltrom med tillegg 325,- pr dag

 • Åpent nivå

 • Max 19 deltakere (maks 20 i rommet)

 • Trygt hotell med gode smitteverns-rutiner.

Vi samles fredag kl 18 til intro yoga-session. Etterpå nyter vi en god middag sammen, og du kan trekke deg tilbake og finne roen når det passer deg.

Lørdag morgen starter morgen-praksis 07.30.
Vi spiser frokost kl 09.00. Så nyter du omgivelsene eller bare slapper av med en god bok fram til lunch time kl 11.00. Her har vi en yin time, for at kroppen skal få hente seg inn. Så spiser vi lunch 12.30 hvorpå du nyter tiden fram til yoga-samling 18.00 igjen. Deretter middag kl 20.00 og alle står fritt til å tilbringe kvelden som du vil. Kanskje vil du nyte et glass vin etter maten. Erfaringsmessig så blir det tidlig kveld på de fleste.

Søndag starter vi med morgen-yoga kl. 07.30 og frokost kl 09.00. De som reiser langt, velger noen ganger å reise etter denne timen. Men vi har en avslutning på oppholdet med en yang yin session kl 11.00 med påfølgende lunch 12.30 og utsjekk etter dette.

Yoga og Avslapning i vakre omgivelser.

Bli med på 6 balanserte yoga sessions i forskjellig form. Dynamisk praksis, milde timer og ren avspenning. 

Du må regne med å jobbe litt gjennom helga, men alt kan tilpasses etter behov.

Mellom timene kan du nyte omgivelsene, god mat, godt selskap eller trekke deg tilbake med en god bok og en kopp te.

Vi spiser sammen. alle får vegetarmat før yoga-timene er over. Til kvelds velger du hovedrett selv. 

Drikke kommer i tillegg til all inclusive prisen.

Påfyll for kropp og sjel med intensiv all inclusive Yogahelg.

Påmelding og spørsmål sendes på sms til 40524220.

Hjertelig  velkommen.

Marit Deepa Saanvi Sommervold

Yoga-Weekend Jegtvolden Fjordhotell 29.april- 1.mai

​PROGRAM:

Vi samles fredag kl 18 til intro yoga-session Yang Yin Tema: Fokus/Jording/Ro samt kort tanke-oppgave for å sondere det mentale terrenget litt :) (Svadhyaya- selvstudie). Etterpå nyter vi en god middag sammen, og du kan trekke deg tilbake og finne roen når det passer deg.

 

​Lørdag 07.30 Easy Basic dynamisk flyt med tema Beginners Mind - og mulighets-orientering.

​Vi spiser en god frokost sammen  kl 09.00. 

Så nyter du omgivelsene eller bare slapper av med en god bok fram til lunch time kl 11.00. 

 

​11.00 Yin time Tema Recharge Tema: Hvor henter du energi fra?

Hvordan lytte bedre til signalene og balansere ut ubalanser i kroppen? Så spiser vi lunch 12.30 hvorpå du nyter tiden fram til yoga-samling kveld.

​Kl 18.00 Play & Flow dynamisk session, tema Recharge.

Hva er dine oppladnings-punkter i tilværelsen, hvordan henter du ny energi. Praksis, lek, prøv og feil asana og meditasjon. ​Deretter middag kl 20.00 og alle står fritt til å tilbringe kvelden som du vil. Kanskje vil du nyte et glass vin etter maten. Erfaringsmessig så blir det tidlig kveld på de fleste. 

 

​Søndag starter vi med morgen-yoga kl. 07.30 

Mild morgenflyt: Tema Renew, focus - flow.

Hvordan legge den energetiske lista for dagen din? Enkle metoder for å sette og holde en god energi gjennom dagen.​Så frokost kl 09.00. De som reiser langt, velger noen ganger å reise etter denne timen. Men vi har en avslutning på oppholdet med en yang yin session:

kl 11.00, der vi oppsummerer og gjør en tanke-øvelse og meditasjon rundt hvordan vi vil bygge hverdagen vår framover, hva vi dypest sett ønsker oss og hvordan vi dyrker fram mer av dét og mindre av det vi ikke ønsker oss.

​Lunch 12.30 og utsjekk etter dette.

 • All Inclusive

 • 6 yogatimer

 • Første time fredag kl 18.00

 • Utsjekk etter lunch søndag kl: 14.00

 • Åpent nivå

 • Trygt hotell med gode smitteverns-rutiner.

PRISER:

​​

Pris pr person i dobbeltrom: 4900,- 

Forskudd på 2100,- betales i forkant. Evt. ekstra drikke som vin til maten eller om noen velger å kjøpe til andre tjenester på hotellet, så betales det med resten av summen ved utsjekk.

​​

Pris pr person i enkeltrom: 5500,- Forskudd på 2100,-betales i forkant. Evt. ekstra drikke som vin til maten eller om noen velger å kjøpe til andre tjenester på hotellet, så betales det med resten av summen ved utsjekk.

​​

Bindende påmelding.

Spørsmål og påmelding sendes på sms til 40524220

Dobbeltrom må bestilles med Navn Adresse og ønske om vegetar eller normal meny for begge personer i én sms.

Enkeltrom bestilles med samme info på sms.

​​

Varmt velkommen til yogahelg på Jegtvolden 

​PROGRAM:

Fredag:

18.00

Vi samles fredag til intro yoga-session Yang Yin Tema:

Fokus/Jording/Ro.

Lørdag:

07.30

Easy Basic dynamisk flyt med tema Beginners Mind.

 

​Vi spiser en god frokost sammen  kl 09.00. 

 

11.00 
Soft Flow time med meditasjon, tankeøvelse, tema: svadhyaya og pratyahara for økt bevissthet og balanse i egen energi.

 

​18.00 
Play & Flow dynamisk session, lek og mindset.


 

​Søndag:

07.30  Mild morgenflyt: Tema Renew, focus - flow.

 

​09.00. Frokost.

De som reiser langt, velger noen ganger å reise etter denne timen. Men vi har en avslutning på oppholdet med en yang yin session:

kl 11.00, der vi oppsummerer og gjør en tanke-øvelse og meditasjon rundt hvordan vi vil bygge hverdagen vår framover, hva vi dypest sett ønsker oss og hvordan vi dyrker fram nettop det.

 

​Lunch 12.30 og utsjekk etter dette.

Yogahelg Jegtvolden hotell Inderøy 29.-31.okt

"Nå har jeg vært med på to julekalendere Pachamami Yoga og Helse, og Marit har så gode videoer at jeg har lært dobbelt så mye som jeg har gjort av alle mulige gratis-videoer"

​PROGRAM:

Vi samles fredag kl 18 til intro yoga-session Yang Yin Tema: Fokus/Jording/Ro samt kort tanke-oppgave for å sondere det mentale terrenget litt :) (Svadhyaya- selvstudie). Etterpå nyter vi en god middag sammen, og du kan trekke deg tilbake og finne roen når det passer deg.
 
​Lørdag morgen starter morgen-praksis 07.30 Easy Basic dynamisk flyt med tema Beginners Mind - og mulighets-orientering.


​Vi spiser en god frokost sammen  kl 09.00. 
 

Så nyter du omgivelsene eller bare slapper av med en god bok fram til lunch time kl 11.00. 
 

​11.00 Yin time Tema Recharge Tema: Hvor henter du energi fra?
Hvordan lytte bedre til signalene og balansere ut ubalanser i kroppen? Så spiser vi lunch 12.30 hvorpå du nyter tiden fram til yoga-samling kveld.
 

​Kl 18.00 Play & Flow dynamisk session, tema Recharge.
Hva er dine oppladnings-punkter i tilværelsen, hvordan henter du ny energi. Praksis, lek, prøv og feil asana og meditasjon. ​Deretter middag kl 20.00 og alle står fritt til å tilbringe kvelden som du vil. Kanskje vil du nyte et glass vin etter maten. Erfaringsmessig så blir det tidlig kveld på de fleste. 

​Søndag starter vi med morgen-yoga kl. 07.30 
 

Mild morgenflyt: Tema Renew, focus - flow.
Hvordan legge den energetiske lista for dagen din? Enkle metoder for å sette og holde en god energi gjennom dagen.​Så frokost kl 09.00. De som reiser langt, velger noen ganger å reise etter denne timen.

 

Men vi har en avslutning på oppholdet med en yang yin session:

kl 11.00, der vi oppsummerer og gjør en tanke-øvelse og meditasjon rundt hvordan vi vil bygge hverdagen vår framover, hva vi dypest sett ønsker oss og hvordan vi dyrker fram mer av dét og mindre av det vi ikke ønsker oss.

 

​Lunch 12.30 og utsjekk etter dette.

Yoga Weekend - Forsta 25. - 27. juni
Valberg Slektsgård Frosta

• Undervisning tilpasset gruppa
• Måltider inkludert
• Passer nybegynnere
• Passer litt øvet
• Overnatting inkludert

Pris pr pers i dobbeltrom:

4340,-

Enkeltromst-illegg:

300,- pr natt​

Ta kontakt på sms til 40524220 for spørsmål eller påmelding

Begrensede plasser

Program

Lørdag
Første time 18.00- 19.30
Middag kl 20.00

 

Søndag

07.30 - 08.30
Easy Flow

 

Frokost kl 09.00


Yoga 11.00 -12.00 - Twist og intensjon
Takknemlighet og fokus.

 

Lunch kl 13.00 - Utsjekk

​Begrensede plasser for å opprettholde smittevern.
 

Bindende påmelding.

1540,- betales i forskudd for å sikre plassen, resten ved utsjekk.

Bilde fra yogaweekend  2018

Yogahelg på Selbusjøen hotell og gjestegård

3999,- Per person i dobbeltrom- Påmelding og spørsmål send SMS til 40524220

• All Inclusive
• 6 yogatimer
• Første time fredag kl 18.00
• Utsjekk etter lunch søndag kl: 14.00
• Enkeltrom med tillegg 325,- pr dag
• Åpent nivå
• Max 19 deltakere (maks 20 i rommet)
• Trygt hotell med gode smitteverns-rutiner.

Vi samles fredag kl 18 til intro yoga-session. Etterpå nyter vi en god middag sammen, og du kan trekke deg tilbake og finne roen når det passer deg.

Lørdag morgen starter morgen-praksis 07.30.


Vi spiser frokost kl 09.00. Så nyter du omgivelsene eller bare slapper av med en god bok fram til lunch time kl 11.00. Her har vi en yin time, for at kroppen skal få hente seg inn. Så spiser vi lunch 12.30 hvorpå du nyter tiden fram til yoga-samling 18.00 igjen. Deretter middag kl 20.00 og alle står fritt til å tilbringe kvelden som du vil. Kanskje vil du nyte et glass vin etter maten. Erfaringsmessig så blir det tidlig kveld på de fleste.

Søndag starter vi med morgen-yoga kl. 07.30 og frokost kl 09.00. De som reiser langt, velger noen ganger å reise etter denne timen. Men vi har en avslutning på oppholdet med en yang yin session kl 11.00 med påfølgende lunch 12.30 og utsjekk etter dette.

Yoga og Avslapning i vakre omgivelser.

Bli med på 6 balanserte yoga sessions i forskjellig form. Dynamisk praksis, milde timer og ren avspenning. 

Du må regne med å jobbe litt gjennom helga, men alt kan tilpasses etter behov.

Mellom timene kan du nyte omgivelsene, god mat, godt selskap eller trekke deg tilbake med en god bok og en kopp te.

Vi spiser sammen. alle får vegetarmat før yoga-timene er over. Til kvelds velger du hovedrett selv. 

Drikke kommer i tillegg til all inclusive prisen.

Påfyll for kropp og sjel med intensiv all inclusive Yogahelg.

Påmelding og spørsmål sendes på sms til 40524220.

Hjertelig  velkommen.

Marit Deepa Saanvi Sommervold

Velkommen til Yogahelg på Øyna 8.-10. mars

(Åpent nivå)

(Skal dere dele rom, så fyll inn info for begge i samme felt med/mellom, eks: Kari Nordmann/ Ola Nordmann)
Skal du betale for begge i dobbeltrom,så holder det med informasjon om mail og adresse for den som betaler.

Takk for din påmelding! Vi tar kontakt.

  "Fantastisk innføring til yoga praksis. Behagelig læremester."

- Solveig Winther

Kursholder:

Marit Deepa Saanvi Sommervold, yogalærer og Coach/ endringsterapeut (NLP)

Yogaweekend i Snåsafjella 26. -28.august

Velkommen til yogahelg på fjellet!

Bli med og plei kropp og sinn med yoga, god vegetarmat, deilig selskap og kraftfull natur.

Vi skal kose oss denne helga, med 6 yogatimer, deilige yogastunder, introspeskjon, turer, og god mat. 

Vi møtes på Ismenningen fjellstuggu, og har plass til en liten gruppe på maks 20 pers denne gangen. Det er mulig å bo i hytte med fire sengeplasser, eller i dobbeltrom inne.

 

Du kan også velge å bo i telt om du ønsker en rimeligere helg med naturen som bakteppe.

Mulighet til å prøve kajakk, og perfekt mulighet til å øve på SUP om du har det, med et tjern rett utenfofor fjellstua. Om været tillater det blir det bål. Og vedfyrt badstu og en dukkert er deilig uansett vær.

 

Alle nivå er velkommen.

​PROGRAM:
Fredag:
18.00 Yoga
Middag 20.00
Lørdag:
07.30 Morgenpraksis
Frokost kl. 09.00
11.00 Yin Yoga
Fritid til å nyte naturen rundt hotellet, slappe av eller være litt sosial om du vil til:
18.00 Play & Flow Yoga
Middag kl 20.00
Søndag:
07.30 Myk morgenflyt 
Frokost 09.00
11.00 Yang Yin Yoga
Vi avrunder rolig med både meditasjon og intensjonsetting.

Velkommen til yogasamling i høst på Inderøy!

Her skal vi hente ny energi for kropp og sjel. Dette er en dyptgående helg hvor du kan gjøre et lite dykk i deg selv og finne teknikker og metoder du kan bruke videre for glede, overskudd, vitalitet og ro. Yoga er bare et fantastisk verktøyskrin, og i tillegg har vi NLP coaching teknikker som vi også bruker litt av i undervisningen.

 

Vi samles fredag kl 18 til intro yoga-session Yang Yin Tema: Fokus/Jording/Ro samt kort tanke-oppgave for å sondere det mentale terrenget litt :) (Svadhyaya- selvstudie). Etterpå nyter vi en god middag sammen, og du kan trekke deg tilbake og finne roen når det passer deg.
 
​Lørdag morgen starter morgen-praksis 07.30 Easy Basic dynamisk flyt med tema Beginners Mind - og mulighets-orientering.


​Vi spiser en god frokost sammen  kl 09.00. 
 

Så nyter du omgivelsene eller bare slapper av med en god bok fram til lunch time kl 11.00. 
 

​11.00 Yin time Tema Recharge Tema: Hvor henter du energi fra?
Hvordan lytte bedre til signalene og balansere ut ubalanser i kroppen? Så spiser vi lunch 12.30 hvorpå du nyter tiden fram til yoga-samling kveld.

 

​Kl 18.00 Play & Flow dynamisk session, tema Recharge.
Hva er dine oppladnings-punkter i tilværelsen, hvordan henter du ny energi. Praksis, lek, prøv og feil asana og meditasjon. ​Deretter middag kl 20.00 og alle står fritt til å tilbringe kvelden som du vil. Kanskje vil du nyte et glass vin etter maten. Erfaringsmessig så blir det tidlig kveld på de fleste. 

​Søndag starter vi med morgen-yoga kl. 07.30 
 

Mild morgenflyt: Tema Renew, focus - flow.
Hvordan legge den energetiske lista for dagen din? Enkle metoder for å sette og holde en god energi gjennom dagen.​Så frokost kl 09.00. De som reiser langt, velger noen ganger å reise etter denne timen.

 

Men vi har en avslutning på oppholdet med en yang yin session:

kl 11.00, der vi oppsummerer og gjør en tanke-øvelse og meditasjon rundt hvordan vi vil bygge hverdagen vår framover, hva vi dypest sett ønsker oss og hvordan vi dyrker fram mer av dét og mindre av det vi ikke ønsker oss.

 

​Lunch 12.30 og utsjekk etter dette.

Yogahelg Jegtvolden Fjordhotell Inderøy 18. - 20.nov

Varmt velkommen til yogahelg for alle nivå, i vakre omgivelser på Inderøy fjordhotell.

Vi skal kose oss med yoga, meditasjon, stresse ned og bare nyte god mat, godt selskap og flott natur.

Her er det mulighet for å ta seg en dukkert i fjorden for den som liker isbading, vi kan fyre opp et bål på stranda, og ellers nyte fred og ro i peisestua eller med en god bok på rommet.

Kom alene eller sammen med en venn, alle er samlet til timer og måltider og her kan vi bli kjent med nye mennesker om vi ønsker det, og det er fint mulig å holde seg litt for seg selv om du har prosesser du trenger ro til.

Oppdaterte priser kommer!

Pris pr person i dobbeltrom: 

4950,-  (Inkludert overnatting, faste måltider og yoga,- drikke kommer i tillegg).

Forskudd ,- betales i forkant. Evt. ekstra drikke som vin til maten eller om noen velger å kjøpe til andre tjenester på hotellet, så betales det med resten av summen ved utsjekk.

Pris pr person i enkeltrom:

5941,- (Inkludert overnatting, faste måltider og yoga,- drikke kommer i tillegg).

Forskudd på ,- betales i forkant. Evt. ekstra drikke som vin til maten eller om noen velger å kjøpe til andre tjenester på hotellet, så betales det med resten av summen ved utsjekk.

Vi har bindende påmelding.

Om du skulle bli forhindre i å delta pga. sykdom eller skade, så kan plassen din avbestilles ved å forevise legeerklæring.

Forskudd refunderes ikke.

Spørsmål sendes på sms til 40524220.

Dobbeltrom må bestilles med Navn, Adresse og og evt allergier for begge personer i samme skjema under. 

Varmt velkommen til yogahelg på Jegtvolden Fjordhotell 

Yoga og spahelg på Savalen Fjellhotell & Spa

9.-11.juni

Gi deg selv tid til fysisk og mentalt velvære, innsjekk med hvor du er og hva du egentlig trenger i hverdagen din, for den gode flyt-følelsen, inspirasjon, glede og velvære. Vi samles til 6 timer med yoga og  teknikker for mer oppmerksom tilstedeværelse, pusteøvelser, avspenningsteknikker og selvstudie øvelser guidet av coach og yogalærer med 10 års erfaring. 

 

Denne helga settes sammen for at du skal kunne fylle på med ny kraft, energi og klarhet i dine motivatorer, og dypeste verdier. Nyt tid til deg selv i spa-anlegget på hotellet, møt likesinnede, spis god mat, og kom hjem med friskt blikk, ny energi og motivasjon til å skape den flyten, gleden og velvære som du fortjener i livet.

 

Om vi ikke sjekker inn med hva vi egentlig trenger for å leve optimalt og ha overskudd til det vi ønsker å oppleve og de vi er glade i, hvem skal så gjøre det?

 

Vi møtes med åpent sinn, uten prestasjonsfokus og skaper positiv tilstedeværelse gjennom egen observasjon, masse deilig yogapraksis og innslag av mentale øvelser for å få deg dit du ønsker å være mentalt, fysisk og energetisk.

 

Hva skjer fra innsjekk til utsjekk?

 

FREDAG

18.00 

Vi møtes til en myk yang yin flyt og avspenning , hvor vi hilser hverandre velkommen, sjekker inn med oss selv og inn i gruppedynamikken uten å måtte legge ut om hvem vi er osv. Kun en påkobling og etablering av tilstedeværelse sammen i gruppa, før vi nyter en middag sammen.

 

20.00

Vi spiser middag sammen og blir kjent uformelt og avslappet i restauranten. De fleste tar tidlig kveld for en god natt søvn og god hvile,  da neste time starter 07.30.

 

LØRDAG

 

07.30

Easy Basic morgenflyt og intensjon/energisetting for dagen. Hva sier vi til oss selv om morgenen, og hvordan påvirker det oss gjennom dagen?

 

09.00

Felles frokost.

 

11.00

Yoga og selvstudie workshop, Yin yoga/restorative og innsjekk.

Det meste i livet går på rutine, men noen ganger kan vi kjenne at det er noe som er off, uten at vi helt skjønner hvorfor.

Da kan det være godt å ha innblikk i hva vi dypest sett trenger for å ha det bra. Og det gjør vi en liten øvelse i på denne session i tillegg til god flyt yoga.

 

13.00

Felles lunch (til middag spiser dere valgfritt, men når vi fortsatt har yogapraksis på programmet, gir vi kroppen fri fra å fordøye tungt).

 

14.00 - 18.00

Fri til å nyte tid i spa-anlegget, naturen, lese en god bok eller være litt sosial, du gjør akkurat det du trenger fram til kvelds-yogaen.

 

18.00 - 19.30

Play & Flow yoga, lekestue for voksne med 30 min avspenning, selvaksept-øvelse og guidet meditasjon "Sanctuary". Vi utfordrer oss selv til å prøve mer utfordrende asana (yogastillinger) i lek og helt uten prestasjon, for å bygge flyt og inspirasjon i prosessene vi har satt i gang gjennom helga.  

 

20.00 

Felles middag

 

SØNDAG

 

07.30

Myk morgenflyt, intensjonsetting og takknemlighetspraksis.

 

09.00 

Felles frokost

 

11.00- 12.00 

Avsluttende session, med yang yin flyt og visualisering/meditasjon  for videre praksis og indre arbeid mot dine mål når du kommer hjem fra yogahelga.

 

13.00 Avskjeds-lunch

 

Avreise når det passer hver og én.

 

Priser:

Dette er en all inclusive helg, så overnatting, mat og inngang i bassenget inngår i prisen. Ekstra drikke og evt spa-behandlinger eller annen service kommer i tillegg. 

Det er mulighet for å booke ekstra coaching utenom de faste yogatimene oppsatt, om du trenger ekstra guiding i prosess du jobber med, det kommer også i tillegg. 

 

Savalen gir oss 10% avslag på spa-behandlinger om noen ønsker å booke det, og du får tilbud om inngang i Yoga På Nett fra Saanvi Yoga og Coaching til halv pris i 3 måneder om du lager abonnement første uka etter yogahelga. Dette er et bonus-tilbud for deg som deltar, så du  skal få mulighet til å komme godt i gang med hjemme-praksis og gode rutiner om du ønsker det.

 

Pris per person i dobbeltrom (når du booker sammen med en reisevenn) :

4990,-

1700,- i forkant og 3290,- ved utsjekk pluss evt drikke, spabehandlinger eller andre tilbud eller varer fra hotellet.

Om du ønsker enkeltrom, så er det 700,- kr i tillegg for hele helgen, altså:

5690,-

 

Det er bindende påmelding, men du kan avbestille ved sykdom om du kan vise til lege-erklæring.

1700,- betales i forkant av oppholdet, uansett om du har enkelt eller dobbeltrom. 

Forskudd refunderes ikke).

 

Bruk skjema her for å bestille :

  "Fantastisk innføring til yoga praksis. Behagelig læremester."

- Solveig Winther

bottom of page