top of page
Pachamami Yoga og Helse logo 1.png
Planke%2520L%2520shoot_edited_edited.jpg

Yoga På Nett Januar, Februar & Mars

"Nå har jeg vært med på to julekalendere Pachamami Yoga og Helse, og Marit har så gode videoer at jeg har lært dobbelt så mye som jeg har gjort av alle mulige gratis-videoer" Bente Blomvågnes-Bakke

Ny inngang i Yoga på Nett fra Pachamami!

Du kan melde deg på nå, for å få tilgang til vårt onlinestudio med:

  • Livesendinger eller ny video 60 min lørdager kl 10.00 - Bli med på direkten eller ta de i reprise.

  • Over 150 tidligere livesendinger med forskjellig tema og lengde

  • Tilgang til livsstilmateriale fra forrige periode

  • Mulighet for å ta kontakt om du lurer på noe eller har ønsker til videoer og tema

Undervisningen foregår i lukket gruppe på FB.

 

Gjør yoga når du kjenner du trenger å løsne på stram muskulatur, løfte humøret, roe ned, øke fokus, styrke kroppen.

 

Pris for Januar, februar og mars 1360,-

PÅMELDING TRYKK HER

Varmt velkommen til Yoga På Nett fra Pachamami i vinter.

Om du vil tipse andre om tilbudet, så si de finner oss ved å bruke adressen www.yogapånett.no

Shine bright!

Marit Depa Saanvi Sommervold

"Jeg vil virkelig anbefale Marit Sommervold og Pachamami Yoga og Helse. Hun gir deg verktøy som du kan bruke akkurat slik du ønsker. Dette gjør at du finner ny energi og styrke til å bruke på de tingene som er viktig for deg og ditt. Hun gjør det hele så ekte og ærlig, noe som gjør at jeg gleder meg til å starte dagen min med hennes morgen-yoga. Tusen takk! "

Isabell Rodriguez

"Jeg er superfornøyd med nettyogaen til Marit. Selv elsker jeg de korte videoene, og merker at 15-20 min yoga om dagen er lavterskel i en travel hverdag og gjør underverker for både kropp og sinn. Jeg blir både sterkere, litt gladere og sover bedre." 

Reidun Svarva

"Yoga på nett med Marit hjelper meg å holde kroppen i form. God og behagelig instruksjon og veiledning av en kompetent yogainstruktør Rett inn i min egen stue akkurat når det passer meg. Det gjør det mulig for meg å starte dagen med yoga. Det er lett å finne en video som passer til den tiden jeg har til rådighet og til dagsformen, og som passer til hva min kropp trenger akkurat da."

May-Britt Flønes

"Pachamami Yoga og Helse sitt nettilbud er variert både ift tema og varighet. Ingen sammenligning med andre yogatimer på nett når det gjelder kvalitet: Marit veileder nøye og med en behagelig stemme. Jeg lurer av og til på om hun står i stua mi: hun korrigerer akkurat det som trengs å korrigeres."

Sarah Pinard Askim

"Uansett tid, sted, form, nivå - yoga på nett er et fantastisk tilbud"

Martine Midtsand Hovland

"Kan virkelig anbefale Pachamami Yoga med Marit! 

Her har jeg lært mye jeg aldri har lært på andre yogakurs, og det er masse variasjon. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk tips om Pachamami Yoga! Det har hjulpet den vonde hofta mi, og holdt november-depresjonen borte, i tillegg til forbedret holdning både fysisk og mentalt. Pachamami Yoga er virkelig gull både for kropp og sjel!"

Monica Lundager

Yogapraksis er å ta vare på deg selv, - den fysiske kroppen og sinnet, fordi det henger sammen og fordi du fortjener å ha det bra.

I vintermånedene kan det hjelpe å ha noe kort og fast å gå til, for det lille løftet daglig. Bli med i januar, februar og mars og kjenn ny energi og kraft, ved å ta i bruk yogaens mange kraftfulle verktøy, der du er,- når du trenger det.

Påmelding sendes på SMS til 40524220. Skriv navn, adresse, mailadresse og gi kort opplysning/stikkord om helsetilstand. Din yoga-praksis skal tilpasses din kropp og ditt behov. Derfor ber vi deltakere om å gi beskjed ved endring i helsa også.

For under 500 kr i måneden, kan du følge 4 livesendinger og gjøre så mange repriser du ønsker. Du har tilgang til meg som lærer, og kan stille spørsmål når du lurer på noe eller trenger hjelp videre i praksisen din.

Vinner Yoga på Nett.png

Les hvordan andre opplever timene og online yogaen her:

..."Marit er nær, tilgjengelig og tilstedeværende selv via nett (i motsetning til diverse yoga-apper), og hun evner å formidle praksisen så man alltid forstår hva man prøver på" ...

Janne Starup Bønes

"Marit må være den mest behagelige yogainstruktøren jeg har møtt! Jeg kan virkelig anbefale ryggkurset om du har utfordringer med rygg, nakke og skuldre. Gode og effektive videoer som får utfordret problemområder og styrket kroppen. Kommer absolutt til å gjøre disse igjen!"

Åshild Krøtøy

Jeg vil på det varmeste anbefale dette kurset. Marit har en varm og meditativ måte å undervise på, med varierte timer. Vi fikk timer i alle fasonger, både timer for å aktivere og å roe ned. Jeg liker også godt å lytte til hennes livsbetraktninger og råd og tips om en bedre hverdag. Noe jeg liker med Marit er at hun sier hva man KAN gjøre, og aldri hva man BØR gjøre.Dette kurset gjorde mye for meg denne kalde kronglete våren.

 

Mvh Kristin Nilsgård

Planke%2520L%2520shoot_edited_edited.jpg

Yoga På Nett Januar, Februar & Mars

"Nå har jeg vært med på to julekalendere Pachamami Yoga og Helse, og Marit har så gode videoer at jeg har lært dobbelt så mye som jeg har gjort av alle mulige gratis-videoer"

 

Bente Blomvågnes-Bakke

Ny inngang i Yoga på Nett fra Pachamami!

Du kan melde deg på nå, for å få tilgang til vårt onlinestudio med:

  • Livesendinger eller ny video 60 min lørdager kl 10.00 - Bli med på direkten eller ta de i reprise.

  • Over 150 tidligere livesendinger med forskjellig tema og lengde

  • Tilgang til livsstilmateriale fra forrige periode

  • Mulighet for å ta kontakt om du lurer på noe eller har ønsker til videoer og tema

Undervisningen foregår i lukket gruppe på FB.

Gjør yoga når du kjenner du trenger å løsne på stram muskulatur, løfte humøret, roe ned, øke fokus, styrke kroppen.

 

Pris for Januar, februar og mars 1360,-

PÅMELDING TRYKK HER

Varmt velkommen til Yoga På Nett fra Pachamami i vinter.

Om du vil tipse andre om tilbudet, så si de finner oss ved å bruke adressen www.yogapånett.no

Shine bright!

Marit Depa Saanvi Sommervold

Hva er egentlig yoga?

Yogapraksis er å ta vare på deg selv, - den fysiske kroppen og sinnet, fordi det henger sammen og fordi du fortjener å ha det bra. Yogasystemet er mye større enn bare øvelser og pust. Noen kaller yogaskriftene for yogafilosofi, men jeg tenker mer på det som en enkel håndbok i livet, en håndbok som ikke har gått ut på dato etter mange tusen års bruk.  

Ja, yoga hjelper mot stress! Og det er det flere grunner til. Og ja, yoga virker også forebyggende mot angst og depresjon, - av de samme grunnene som vanlig trening hjelper mot dette, og fordi vi også trener hjernen i oppmerksomt nærvær, eller tilstedeværelse gjennom pusteøvelser og  avspennings-øvelser, i tillegg til pusteteknikk og yogastillinger.

 

Det som skiller yoga fra vanlig trening, er nettop at det ligger et større system for å ta vare  på både kropp og sinn bak de fysiske øvelsene. Og ja, du blir sterk av yoga og du kan opprettholde sunn vekt med yoga, eller gå ned i vekt om du trenger det. Og en av grunnene er at når sinnet kommer mer i balanse, kommer hormonsystemet mer i balanse og alt som følger med det av posiitive effekter.

 

Vi vet at yoga kan hjelpe mot muskelspenninger, dårlig søvn og høy puls, men hvordan bli god i yoga?

 

Yoga hjelper oss å bli mer observant på kroppens signaler, slik at vi lærer å lytte mer til den. På den måten vil vi over tid få bedre energetisk balanse , klarhet , ro og overskudd av praksisen. Målet er en sterk, smidig og smertefri kropp, som det er godt å bo i , og yoga virker sykdomsforebyggende både fysisk og mentalt. Mentalt søker vi overblikk, sannhet, overskudd og kjærlighet, - balansepunktet, der vi kjenner god flyt og glede over øyeblikkene vi får oppleve.  Når du opplever en bedre følelse i kroppen, mer ro i toppen og føler deg mer balansert etter en yoga-praksis, da begynner du å bli god til yoga. Ikke når du mestrer avanserte instagram-vennlige yoga-stillinger som du egentlig må slite hardt for å innta. 

Vi jobber oss bort fra vestlig prestasjons-kultur, og inn i myk tilstedeværelse og oppmerksomt nærvær. Der kropp og sjel åpner kommunikasjons banene sine, og der høyeste intensjon blir helt opplagt og langt forbi det ytre eller hva vi klarer å prestere fysisk.

 

Ta vare på deg selv med  yoga der du er, når du trenger det. Få det lille løftet daglig. Bli sterk, bli smidig, kjenn ro og bygg overskudd med yoga hjemme eller om du reiser med jobb. Fordelen med å følge yogatimer online, er blant annet at du sparer tid og penger på reising og at du kan ta timene akkurat når det passer deg.

For under 500 kr i måneden, får du tilgang til en ny ny yoga-video som kommer ut senest onsdag. Du kan gjøre så mange repriser du ønsker av alle videoene, og mange finner favoritter de tar igjen og igjen.

Bruk videoteket, eller gå til bloggen for å finne siste yogavideo. Og legg igjen en kommentar elelr et hjerte om du har gjort og setter pris på praksisen. Og send meg gjerne en melding med nettsidens kontaktskjema om du har ønsker til tema jeg skal dekke i videoene, eller når du lurer på noe eller trenger hjelp videre i praksisen din. 

Varmt velkommen til yoga på nett!

Viktig info for påmelding:

Påmelding til oss er bindende. Men om du skulle bli syk eller på noen måte ikke kunne delta i perioden pga for eksempel skade eller andre helsemessige utfordringer, så får du pauset innmeldingen din til neste periode ved å sende inn legeerklæring.

Vi minner om at all trening hjemme skjer på eget ansvar, så lytt til kroppen, jobb rolig og ta kontakt om du merker at noe gir smerter eller ubehag du er usikker på om er ok. Regel nr 1 for trygg hjemmepraksis er å lytte til kroppen, og ikke praktisere noe som gir smerter. Varmt velkommen.

Bruk skjema under for påmelding:

Påmelding Yoga på Nett Januar - Februar - Mars

Thanks for submitting!