top of page

YOGA, ANSIKTSYOGA OG VELVÆREDAG PÅ STJØRDAL SØNDAG 18.JUNI

Vi møtes til yoga og velværedag, med innsjekk i hvordan vi kan bli motivert til å ta bedre vare på oss selv, med enkle metoder og vaner som gjør oss godt, med dynamisk yoga, yin yoga, ansiktsyoga og selvmassasje, og litt gruppecoaching på motivasjon og  håndtering av energityver.

Vi tar utgangspunkt i vårt "hvorfor" , når vi finner vår motivasjon:

 

"Hvorfor trenger jeg å ta bedre vare på meg selv, hva gavner det å legge inn litt krefter i egen helse og eget velvære, hvem utover meg selv gjør det godt for at jeg passer på min helse og min energi?" 

Vi starter kl 10.30 med velkomst te/ juice og litt bli kjent og motivasjons-prat, og selv-innsjekk.

(Møt 10 minutter før og finn plass på gulvet med matta di, forsyn deg med te/juice og rigg deg til behagelig).

 

11.00 er vi i gang med første yang yin yoga session, hvor vi får i gang sirkulasjonen, tøyer gjennom kroppen og lander godt med en 60 min yang yin og gjør selvmassasje nakke hals.

Deretter tar vi lunch kl 12.00

 

13.00 møter vi med rene hender og rent ansikt til litt løftende ansiktsyoga  og mykgjørende ansiktsmassasje, 30 min soft yin flow  og avslutter med selvmassasje med varme hotstones i nakke og ansikt, og en nydelig avspenning med hotstones på solar plexus og sacral (mage) for å hjelpe stress ut av kroppen.

Bli introdusert til oppstrammende ansiktsyoga, mykgjørende  ansiktsmassasje for økt sikulasjon og cellefornyelse, og avspenning med varme for stress-reduksjon.

Lær om motivasjon, vanebygging, vane "stacking" og sponsortanker, og hvordan du kan bruke metoder fra disse temaene til å bygge vaner som gjør en stor forskjell,  uten at det krever mye av deg å gjennomføre. 

Få 50% avslag på 45 min massasje, eller 45 min hotstone-behandling hos massør A. V Minsaas, kan bestilles her:https://www.avminsaas.no/

Og alle deltakere får 50 % på  coaching hos meg med teknikker fra NLP, personlig lederskap, selvledelse og yoga, kan bestilles via kontaktskjema på denne siden.

Pris hele dagen inkludert velkomstdrikk, te og lett vegetarlunch: 1180,-

Adresse:

Wessels veg 90

Gratis parkering.

Ta med yogamatte, noe varmt å ha på/over deg til avspenning, egen ansiktskrem/olje/rens om du foretrekker dine , ellers kan du prøve jojoba eller gullerot olje fra Rosen serien.

Til kontaktskjema for påmelding.

OBS: merk Yogadag Stjørdal:

Med  10 års erfaring som fulltids yogalærer , og flere år som coach/mentaltrener, har jeg sett flere typiske 

trekk i et travelt samfunn, både kortere attention-span og høyere score på medium til høye stress-symptomer jevnt over. Folk får dårligere evne til å sjekke inn med hvordan de egentlig har det, og hva de faktisk trenger for å ha det bra! Og det bygger verken fysisk eller mental helse. 

 

Mine workshops er satt opp for å inspirere til en pause, til å roe ned hjernefrekvensen, til å nettop sjekke inn med hva du trenger, og ta vare på deg selv en hel dag. Vi har fokus på vanebygging, enkle grep som kan styrke din ro, ditt overskudd, ditt velvære, - så du kan bruke energien din på ting som er viktig for deg.

 

Vi går gjerne og er litt mer stressa enn hva vi skjønner sjøl, helt til vi endelig opplever å lande, med yoga eller andre teknikker som hjelper akkurat deg. Ingen er helt like, ingen trenger akkurat det samme, men hvem vet hva som gjør godt, om de ikke har tid til å sjekke inn med hva de egentlig trenger? Bli med og lær både styrkende teknikker, avspenning, pust og mentale øvelser for velvære.
 

La deg bli guida gjennom enkle øvelser for å bygge selvomsorg og selvaksept, styrke et vennskap med deg selv nr det kommer til helsa di og hva du syns du selv fortjener. 

Du fortjener å ha det bra, du fortjener å ha overskudd. Det gavner ikke bare deg, men alle du møter og har rundt deg også.

Lær oppstrammende ansiktsyoga, avspennende selvmassasje og avspenningsteknikker for økt helse og velvære.

Varmt velkommen til Yoga og Velværeworkshops.

Alle nivå velkommen.

Workshops med Saanvi Yoga og Coaching:

bottom of page