top of page

Sunn Motivasjon,- selvpleie for kropp og sinn!

Det starter med tankene og følelsene våre!

Velkommen til Sunn Motivasjon fra Saanvi Yoga og coaching, -

ditt Onlinespace for Motivasjon og Inspirasjon til å ta bedre vare på deg selv 

Her skal vi utforske bruken av gammel kunnskap fra yogaens verden, moderne psykologi og fysiske aspekter som må være på plass for å bygge gode vaner som varer.

For kun 49,- i måneden (intro pris, og ingen binding),

får du tilgang til en dyptgående artikkel eller video rundt mat, helse, eller motivasjon, flere innlegg i uka med enkel inspirasjon, og en kort yogasession på 15 min annenhver uke, samt alt tidligere materiale publisert.

 

Vi utforsker ansiktsyoga, avspenningsteknikker, meditasjon og enkel mat og drikke, for å bli inspirerte til å gradvis bygge rutiner som gjør oss godt.

Tema: Selvkjærlighet, Psykisk og Mentalt velvære, Motivasjon, Mat, Trening og Selvledelse, Selvpleie for kropp og sinn.

Hver gang det kommer ut et innlegg i bloggen, plinger det i innboksen din, og det er ditt tegn til at nå er det på tide å gjøre noe godt for deg selv (når du har starta abonnementet og passa på at mailen ikke havner i søppelposten ;)

Les mer om bakgrunnen for prosjektet under, og min personlige erfaring med å måtte prioritere meg selv for best å kunne ta vare på de rundt meg.

Dette prosjektet er under arbeid, og så snart innhold for første md er klart, legges abonnementet ut for salg her. Det blir en billig måte å ta vare på deg selv, få trent litt, lært litt tips og triks for å motivere deg selv til den endringen du ønsker og fortjener.

 

Alt innholdet til dette prosjektet gjøres også tilgjengelig som en bonus for alle deltakere i Yoga På Nett, som i tillegg har tilgang til alt fra vårt Online Yogastudio for 499,- pr md.

 

I abonnementet Sunn Motivasjon fra Saanvi Yoga og Coaching, får du korte yoga-videoer , tilgang til artikler, korte motivasjons-videoer, enkle avspennings-øvelser og inspirasjon. For tilgang til full lengde yoga-praksiser og over 150 yoga-videoer, må du ha abonnement i YPN (yoga på nett).

Min motivasjon til å skape et rimelig tilbud i tillegg til YPN, er å hjelpe  kvinner mellom fra 30 og 60, å få rutiner på selv-kjærlighet i en hektisk hverdag, og særlig for de som føler på dårlig tid og mye ansvar for andre rundt seg, og eller har krevende jobber, og for dere som opplever at økonomien må distribueres til andres beste før dere selv. Jeg vet hvordan det kan være.

Vi kvinner setter ofte oss selv sist. Jeg har kjent på det selv i 20 år som alenemor, og personlig næringsdrivende i de siste 10. Å drive firma selv, er så tidkrevende at det naturlig ble mitt første pri etter mitt hjemmboende barn da. Sosiale ting, trening og reiser ble det lite av. Men jeg hadde gode rutiner på yogapraksis, selvomsorg med sunn mat, hyppig bruk av naturen, avspenning og mentale teknikker, og litt dyrking av egen mat, - min favoritt hobby utenom kreative hobbier. Teknikkene jeg har lært og praktisert opp gjennom årene, har gitt meg mye glede og mening, og nå vil jeg dele disse med flere!

 

Mine metoder tok meg gjennom mange år med utfordringer som alenemor og med egen bedrift. Jobben er ikke klar til du møter kl 08.00, du må lage jobben også, og det har vært noen tøffe tak gjennom pandemi og andre utfordrende scenario. Nå har yngste bebisen flytta på hybel (hun er bebisen så lenge jeg lever, og må finne seg i det), og  nå er jeg klar for å utforske psykologiske tema videre, dele alt jeg har lært og alt jeg  lærer framover, som kan gavne dere damer som er klar for litt jevnlig Self Love Up Praksis!

Dette er et lite slag fra meg, for at flere kvinner skal kunne praktisere mer selvomsorg, selvaksept og selvkjærlighet ,- og med god samvittighet!

 

For vi er ikke bedre for de rundt oss enn energien vi har klart å bygge opp selv. Og du fortjener å ha det bra, like mye som de du tar vare på rundt deg!

 

Ta kontakt her, om du vil ha en mail når tilbudet åpner!

Varmt velkommen til ditt onlinespace for selvpleie, yoga, mat og motivasjon.

Jeg gleder meg til å dele dette med dere!

Enkle vaner og egenpleie som gjør godt!

Jeg ønsker beskjed når Sunn Motivasjon åpner:

Takk for innsendingen din!

bottom of page